Διεθνές Συνέδριο Μαθηματικών για 11η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής  Μαθηματικής  Εταιρείας διοργανώνει φέτος το Διεθνές Συνέδριο Μαθηματικών για 11η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από 1-7 Απριλίου 2019, με τίτλο ‟ 11th International Week Dedicated to Maths 2019”, “Mathematics: A Matter of Life”, στο Περίπτερο 8, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός-HELEXPΟ.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας(ΠΕΔΚΜ) ,την Αιγίδα  του Υπουργείου Εσωτερικών (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ) και την Αιγίδα  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συμμετέχουν πάνω από 140 εισηγητές από 10 χώρες της Ευρώπης, Αμερικής και Ρωσίας, πανεπιστημιακοί από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια των χωρών τους, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της Ελλάδας, όχι κατ΄ ανάγκην Μαθηματικοί, αλλά και όσοι χρησιμοποιούν τα Μαθηματικά ως εργαλείο οργάνωσης των δραστηριοτήτων τους στον επαγγελματικό χώρο, την επιστήμη και τη ζωή.

Η θεματολογία της 11ης Διεθνούς Μαθηματικής Εβδομάδας θα είναι πολύ πλούσια και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ειδικές συνεδρίες με περιεχόμενο όπως: Εργασίες Ανάλυσης, Εργασίες Γεωμετρίας, Στοχαστικά Μαθηματικά, Προτάσεις διδασκαλίας των Μαθηματικών σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, Θέματα από την Ιστορία των Μαθηματικών, Έρευνες, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Δημοσιεύσεις πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών εργασιών, Τεχνολογία, κ.α.

Διοργάνωση Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Παραρτήματα Καστοριάς και Πιερίας

-1 έως και 7 Απριλίου 2019

-1 Απριλίου – Καστοριά (ΤΕΙ Καστοριάς)

-2 Απριλίου – Κατερίνη (Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης)

-3 Απριλίου – Θεσσαλονίκη (HELEXPO Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός)

-4 Απριλίου – Θεσσαλονίκη (HELEXPO Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός)

-5 Απριλίου – Θεσσαλονίκη (HELEXPO Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός)

-6 Απριλίου – Θεσσαλονίκη (HELEXPO Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός)

-7 Απριλίου – Θεσσαλονίκη (HELEXPO Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός)

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://emethes.gr

και στην ιστοσελίδα του συνεδρίουhttps://11math2019.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *